Tjenester

Vi i Midt-Norsk Båtformidling har lang erfaring fra båtbransjen og kan hjelpe deg med både kjøp, salg, takstering og frakt av båter.

Kjøp og salg

Hvis du skal kjøpe eller selge brukt båt, så kan vi ta jobben. Vi ordner alt det praktiske som tilstandsrapport, prospekt og registrering i Skipsregisteret, så du skal slippe og bekymre deg for at noe skal gå galt. Hvis du trenger finansiering eller forsikring så har vi gode avtaler gjennom Sparebank1 Finans og Fremtind Forsikring.

Takstering

Jonny kan skilte med lang erfaring innen takstering av båt. Han er blant annet autorisert takstmann, så hvis du skal selge, kjøpe, eller takstere en skade så er vi klare til å hjelpe deg.

Prospekt

Uansett om du skal selge selv eller benytte oss til oppdraget kan vi utarbeide et komplett prospekt til deg. Prospektet består av både takst og tilstandsrapport og vil blant annet inneholde fakta og pris, i tillegg til bilder av båten.

Frakt

Hvis du har behov for å frakte en båt kan vi hjelpe. Det spiller ingen rolle om båten er liten eller stor, og om den skal fraktes over land eller vann. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere som kan bistå hvis oppdraget skulle kreve det.

Skal du selge eller kjøpe båt?

Ta kontak med oss så sender vi et gratis og uforpliktende tilbud.